Referenties

Sinds de oprichting van Sonneveld Zorgadvies hebben verschillende opdrachtgevers gebruik gemaakt van mijn diensten. Hier leest u hoe zij de samenwerking ervaren hebben.

"Rutger heeft ons vol enthousiasme in 2019 en 2020 op heel prettige en professionele wijze ondersteund bij het optimaliseren van onze praktijk. Hij heeft ons begeleid in het traject om ZKN erkenning te verkrijgen. We zijn daarvoor met vlag en wimpel geslaagd, Rutger is daar een bepalende factor in geweest. Hij heeft ons geholpen met de totstandkoming, ordening en vast het vastleggen van protocollen en werkwijzen. Hij heeft de medewerkers in onze praktijk actief betrokken, waardoor zij nu goed in staat zijn om zelfstandig verder te gaan. Rutger is altijd goed bereikbaar en goed op de hoogte hoe audits in zijn werk gaan en hoe je je als bedrijf het beste kunt presenteren. We hebben een grote slag gemaakt in de totstandkoming van ons kwaliteitshandboek. MAKZ mondzorg kan Rutger van harte aanbevelen.”

- Gerreke van der Werff, kaakchirurg MAKZ Mondzorg

"Rutger was onze docent voor “Kwaliteit in de tandartspraktijk”. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en deskundigheid heeft hij ons en onze cursisten een goed inzicht gegeven in het belang van kwaliteit en hoe je dat kunt realiseren"

- Erica Vis, manager Implacademy

"Door gezondheidsredenen hebben wij de solo tandartspraktijk moeten verkopen. Rutger heeft hier heel goed in geassisteerd en begeleid, en alle contact was snel, duidelijk en helder. Geen problemen maar oplossingen! Heel hartelijk dank!" - D.A.M. de Jong, Tandarts, Drenthe

"Dankzij Rutger Sonneveld is de voor ons zo belangrijke visitatie zeer laagdrempelig, als weinig bedreigend, geïntroduceerd. Onze zorgteams zien de toegevoegde waar van dit proces en hebben er zin in."

- Corné de Bruin, tandarts-geriatrie, directeur MondZorgPlus

"De aanpak en opzet van Rutger is bij ons allemaal goed gevallen en heeft een aantal goede leermomenten opgeleverd." -

Parodontologische Kliniek Den Haag

"Wij hebben een jaar lang ondersteuning gehad van Rutger Sonneveld. Wij zijn nu fit voor de visitatie. Rutger Sonneveld is in staat een lastig thema bij alle medewerkers van de praktijk interessant en persoonsgericht aan te bieden, waardoor iedereen gemotiveerd raakt. Dat is een bijzondere prestatie."

- Praktijk voor Tandheelkunde, Molenhoek

"In een tijd waarin de tandartspraktijk overspoeld wordt door regelgeving en protocollen, heeft Rutger ons een jaar lang begeleid. Dankzij hem weten we wat belangrijk is, hebben we een up-to-date kwaliteitshandboek en is de praktijk organisatorisch en qua regelgeving helemaal in orde. Rutger is een prettig persoon, communiceert helder en met duidelijke voorbeelden, reageert altijd snel als je hem iets wil vragen en weet waar hij het over heeft. Kortom: super!"- Ottenhoff Tandartspraktijk, Breda

"Rutger heeft ons ruim een jaar ondersteund om de kwaliteit en veiligheid van de zorg binnen Medisch Centrum de Veluwe op een hoog niveau te houden. De verschillende type audits, uitbreidingen van onze locaties en de herziening en implementatie van ons kwaliteitsbeleid zijn mede dankzij Rutger succesvol uitgevoerd. Hij was zichtbaar en toegankelijk voor alle collega’s. Op zowel professionele als enthousiaste wijze betrok hij hen hierbij. Een sterke eigenschap van Rutger is het snel eigen maken van de processen binnen de organisatieMedisch Centrum de Veluwe kan Rutger dan ook van harte aanbevelen."

- Adnan Yokaribas, Raad van Bestuur, Medisch Centrum de Veluwe.

"Rutger Sonneveld heeft onze praktijk afgelopen jaar op een professionele wijze ondersteund in het optimaliseren van ons praktijkbeleid. Het is prettig communiceren met Rutger, hij is open, goed bereikbaar en denkt graag mee. Afsluitend heb ik onze praktijk door de KNMT laten visiteren, de visitatie verliep erg positief."

- Tim Snijders, tandarts, Hengelo.

"In tijden van regels, protocollen en wetten heeft Rutger Sonneveld de weg voor ons vrijgemaakt zodat wij zorgeloos en volgens alle wetten en regelgeving ons pad zonder hobbels kunnen vervolgen. Het resultaat: Rust in het team en kostbare tijd besteden aan goede en verantwoordelijke zorg. Samen staan we sterk! Eén team, één gedachte!" -

Team Tandarts Hilledijk & Ortho Hilledijk, Rotterdam Zuid.

"Rutger Sonneveld heeft ons op zeer professionele en buitengewoon prettige wijze ondersteund in het opzetten van ons kwaliteitshandboek in aanloop naar de visitatie."

- Tandartspraktijk Van Overbeek uit Oosterhout

"Het afgelopen jaar heel plezierig samengewerkt met Rutger Sonneveld. Hij is betrokken en zeer deskundig waardoor wij onze visitaties op een beter en hoger niveau hebben gebracht en de visitaties op gestructureerde manier kunnen uitvoeren."

- Monique van der Marck, voorzitter visitatie commissie Stichting Chiropractie Nederland en bestuur Stichting Chiropractie Nederland

"Onlangs zijn we gestart om met behulp van Rutger onze praktijkvoering te optimaliseren. Met zijn handleidingen in onze gedeelde cloud hebben we een schat aan informatie, heel veel voorbeeld protocollen en kunnen we gemakkelijk communiceren. Dat werkt ontzettend handig en efficiënt. Zeker een aanrader!"

- Carlijn van de Ven, tandarts uit Nijmegen

"Voor onze IQual-groep heeft Rutger een voordracht gegeven. Het was een zeer leerzame, interessante avond, zowel voor degenen met een eigen praktijk als de tandarts-medewerkers. Iedereen ging een stuk wijzer naar huis!"

- Carmen Brinkcate - Smienk, tandarts uit Delden

"Rutger Sonneveld is onze eye opener en zeer professionele adviseur geweest voor het verder professionaliseren van onze praktijk." -

Wendy Niels, fysiotherapeut uit Ewijk

"Leerzaam, interessant, inspirerend, up-to-date en enthousiast!"

- IQual-groep (tandartsen) uit Deventer e.o.

“ 'Alles wat aandacht krijgt, groeit' en zo is het ook met Sonneveld Zorgadvies; door de persoonlijke aandacht groeit niet alleen de praktijk, maar ook de mensen achter deze praktijk, die dagelijks met veel plezier zorgdragen voor continue kwaliteitsverbetering."

- Sander van der Waal, tandarts uit Schijndel

"Rutger Sonneveld heeft een avond verzorgd voor onze IQual-groep. Hij heeft veel kennis van zaken en kon goed uitleggen. Hij gebruikte goede en herkenbare praktijkvoorbeelden. Ook vonden wij het erg prettig dat hij flexibel is in tijd en te behandelen stof."

- IQual-groep (tandartsen) uit Amsterdam